تحلیل مکانی بارش رگباری مازندران با GIS
تحلیل مکانی بارش رگباری مازندران با GIS
تحلیل مکانی بارش رگباری مازندران با GIS
بارش رگباری
بارش رگباری از پدیده های بحران سازی است که وقوع ناگهانی و پر شدت آن موجب بروز خسارات فراوان بر انسان محیط پیرامونی آن می شود.شناخت و آگاهی از بارش رگباری و چگونگی وقوع، شدت و تداوم آن در فصول مختلف کمک بسزایی در مقابله ی صحیح با آن می نماید. با توجه به رفتار متفاوت بارش و تغییرات سریع در فواصل مکانی کم و در طولانی مدت، ارائه مدل های مناسب ، متناسب با اقلیم آن منطقه، جهت پیش بینی احتمالی آن ضروری است.
رگبار
رگبار کوتاه مدت با سه ویژگی: مدت یا تداوم رگبار، شدت بارندگی و دوره بازگشت مشخص می شود. دوره بازگشت یا تناوب به تعداد سال هایی گفته می شود که به طور متوسط بین دو بارندگی مشابه وجود دارد. انتخاب دوره بازگشت مورد نظر در هر طرح بستگی به تحلیل های اقتصادی و ریسک مجاز برای خراب شدن آن سازه در مقابل بارندگی دارد.
هرچه دوره بازگشت طولانی تر در نظر گرفته شود برای شدت بارندگی مقدار بیشتری به دست می آید که در نهایت سازه باید بتواند در مقابل آن مقاومت کند. به عبار تدیگر با در نظر گرفتن دوره بازگشت، سلامت آن سازه بیشتر تأمین می شود
ویژگی های سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)
این سامانه علاوه بر اطلاعات توصیفی، امکان ورود اطلاعات پیکسلی یا برداری را از منابع مختلفی از قبیل نقشه، تصاویر هوائی و ماهوارهای، GPS، تجهیزات نقشه برداری و غیره دارد.
این سامانه امکان انجام تحلیل، پردازش و پرسش و پاسخ های مکانی مورد نیاز کاربر را دارد.
این سامانه امکان ارائه نتایج در قالب نقشه، گزارش، جدول و نمودار را دارد.
در طراحی و تولید این سامانهها از مجموعه فناوریهای مهندسی نرمافزار، مهندسی اطلاعات (مدل داده) و مهندسی GIS برای نیل به خصوصیات فوق استفاده میشود.
مقاله تحلیل مکانی بارش رگباری استان مازندران در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی(G) همچنین برای دانلود رایگان فیلم های آمورشی، مستند، انیمیشن و مقالات رشته های معماری، عمران، شهرسازی به سایت ایرانیان شهرساز مراجعه کنید.
««دانلود فایل با لینک مستقیم»»
برچسب ها GPSبارش رگباریتحلیل مکانی بارش رگباری استان مازندران در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی(G)تحلیل مکانی بارش رگباری مازندران با GISرگبارمازندرانمقاله تحلیل مکانی بارش رگباری استان مازندران در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی(G)مهندسی GISمهندسی نرمافزارنقشه برداریویژگی های سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)
0 دیدگاه در “تحلیل مکانی بارش رگباری مازندران با GIS”